Aanbod De Notenboom

De Notenboom
p/a Klankendaal
Tervuursesteenweg 84 | 2800 Mechelen
04 79 68 92 92
www.denotenboom.net

De Notenboom heeft de nodige expertise uitgebouwd in het onderwijs. De resultaten liegen er niet om: jaarlijks zijn er honderden scholen die diverse activiteiten aanvragen tijdens de lessen muzische vorming, muzikale en plastische opvoeding, projectdagen of vormingen.

Onze activiteiten richten zich naar diverse onderwijsniveaus:

  • basisonderwijs
  • secundair onderwijs
  • hoger onderwijs
  • deeltijds kunstonderwijs
  • buitengewoon onderwijs

Voordeel voor Muzesleden

10 % korting op de publicatie Het land van Kwien

 

Een wonderbaarlijke wereld waar lieveheersbeestjes luidkeels roddelblaadjes verkopen en nijdige spinnen de orde handhaven.

Een verbijsterende plek waar een rups vlijtig de vloer veegt en een tor schoenen herstelt. Een grappige gemeenschap waar coloradokevers ten dans spelen en de duizendpoot de pasjes maar niet onder de knie krijgt.

Kwien, de potsierlijke bijenkoningin, regeert er met strenge hand. Alles gaat zijn gangetje tot op een dag een stel sprinkhanen aan de paleispoort verschijnt. Ze willen graag wonen en werken in het land van Kwien. Als dat maar goed afloopt…

Met hulp van de CD kan je de fabel beluisteren terwijl je de liedjesteksten en bijhorende tekeningen terugvindt in het boek.

Bij de foto’s staan leuke wetenswaardigheden. Natuurlijk zijn insecten van groot belang voor het milieu: zij helpen bloemen bestuiven of zorgen voor honing. Toch worden veel insecten nog altijd gezien als ongedierte dat we hardnekkig bestrijden.

Veel lees- en luisterplezier!

: