Aanbod EcoCrea

 

 

 

 

 

EcoCrea BVBA
Korenmarkt 40
2800 Mechelen
www.ecocrea.be
0497/45.18.37

Wetenschappelijk onderzoek stelt dat spelen een natuurlijk bijproduct is van het zenuwstelsel. Spelen is bouwen, fantaseren, uitproberen, veranderen, leven en beleven. Het is verlangen. De meest fundamentele van alle menselijke drijfveren. Die groeit mee naarmate we ouder worden tot een volwassen verlangen naar creativiteit.

Bij EcoCrea kiezen we voor milieuvriendelijke creativiteit. Je ideeën vormgeven zonder je omgeving te schaden. Dat is toch vanzelfsprekend?! Voor groot én klein. Voor mensen met én zonder ervaring. Gemakkelijk én met wat meer uitdaging.

Al zijn we dol op kunst, bij EcoCrea kiezen we het liefst voor het maken van praktische dingen. Die maken we natuurlijk liefst mooi, handig, origineel, hip en cool. Dat zie je ook op onze doetafels. Hergebruiken vinden we helemaal top. Zo spaar je niet één, maar vele keren het milieu, je portemonee en je gezondheid.

EcoCrea wil je handen vol ideeën bieden om mee aan de slag te gaan. Kant en klare ontwerpen, maar ook theorie, tips en praktische informatie die je fantasie prikkelen en eindeloos inspireren. We brengen je het hele web rond naar het leukste dat er te vinden is.

Je vindt bij ons de modernste, milieuvriendelijke technieken, zoals 3D-printen in het milieuvriendelijke PLA of het gebruik van de 3D-pen. Ook voor moderne plaatmaterialen als honingraatkarton kan je bij ons terecht. Bouwpakketten van echt werkende toestellen zoals de stirling motor maken dit gamma af. Vaardige, moderne mensen helpen groeien in een duurzame, milieuvriendelijke samenleving op een gezonde, evenwichtige en levenskrachtige planeet. Dat vinden wij van het allergrootste belang.

In onze webwinkels bieden we hobby-, bureau- en schoolmaterialen afkomstig van hernieuwbare bronnen die gedurende hun hele levenscyclus (zo) onschadelijk (mogelijk) zijn voor het milieu. Geschikt voor gebruiken en genieten, hergebruiken en nog eens genieten, upcyclen of recycleren en opnieuw genieten met het geruste gevoel dat je zorg draagt voor al het prachtige om je heen.

Uiteraard houden we voor jullie onze ogen open. We zijn ervan overtuigd dat we jullie de komende jaren steeds meer kwaliteitsvolle, milieuvriendelijke materialen zullen kunnen aanbieden. Daar staan we voor en daar gaan we voor!

Voordeel voor Muzesleden

Leden kunnen hier op vertoon van hun Muzeskaart 15% korting krijgen op het totaal van hun aankopen. Deze korting is uiteraard niet cumuleerbaar met andere kortingen.